MYYO BIO kefirferment doosje 3 zakjes in box
MYYO BIO Yoghurtferment doosje 6 zakjes in box

My.Yo yoghurt is probiotisch en prebiotisch en helpt om uw spijsvertering en afweer te ondersteunen.

My.Yo yoghurt poeder bevat miljoenen probiotische Lactobacillus acidophilus bacteriën, bifido-culturen en het prebiotische inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is EU gecertificeerd biologisch. De ingrediënten (pro-en prebiotica) maken en houden uw lichaam gezond. Wetenschappelijke studies over de gebruikte probiotische culturen La-5 ® en BB-12 ® hebben de effectiviteit bewezen.

Waarom zelf yoghurt maken?

Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt onvergelijkbaar heerlijk. Maar de versheid is ook een belangrijke factor voor het positieve effect van yoghurt. Hoe verser de yoghurt, hoe actiever de probiotische culturen.

My.Yo yoghurt Pro- en Prebiotisch:

  • 6 zakken yoghurtculturen voor de bereiding van 1 liter yoghurt
  • kan tot 4 keer worden geënt, dus een pakket is voldoende voor 30 liter yoghurt
  • Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte direct melk, lactosevrije melk), sojamelk en schapenmelk
  • hoog aantal levende probiotische bacteriën
  • prebiotische werkng, plantaardige vezels (biologische agave)
  • milde smaak
  • los tot romige consistentie
  • calorie-, vet- en cholesterolarm
  • geen kunstmatige toevoegingen dus 100% natuurlijk
  • bereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaar in de koelkast

Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt basisculturen (Streptococcus thermophils, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus), probiotische culturen (LA-5, BB-12)

Rijpingstijd:  12-14 uur


My.Yo Kefir: de drank van de honderdjarigen

Kefir is een heerlijk fris drankje met lichte gefermenteerde gistsmaak. De productie van kefir heeft een lange traditie in zijn oorspronkelijke regio’s van Tibet en de Kaukasus.  Door zijn vitaliserende effect wordt kefir ook wel het drankje van de honderdjarigen genoemd. My.Yo kefir is verrijkt met veel actieve, gezondheids-ondersteunende, probiotische culturen. Op natuurlijke wijze wordt zo uw spijsvertering en immuunsysteem ondersteund.

My.Yo Kefir Probiotisch:

  • 3 x een zak Kefirferment voor de bereiding van 1 liter kefir
  • kan tot 9 keer worden geënt, dus een verpakking is voldoende voor 30 liter kefir
  • geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte direct melk, lactosevrije melk) en schapenmelk
  • hoog aantal levende probiotische bacteriën
  • prebiotische plantaardige vezels van biologische agave
  • fris drankje met lichte gistsmaak
  • calorieën, vet en cholesterol
  • geen kunstmatige toevoegingen dus 100% natuurlijk
  • bereid kefir is in de koelkast tot 10 dagen houdbaar

Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) Kefirstarterkulturen (Lactococcus lactis susp. Cremoris, Leuconostoc lactis sp. Streptococcus thermophilus), probiotische cultuur LA-5

Rijpingstijd: 24 uur